Πολιτική πωλήσεων και Νομικές ευθύνες

IG
0


1. Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης

Οι όροι και προϋποθέσεις πωλήσεων ορίζονται μεταξύ του πελάτη και του παραγωγού. Η Greek Hub Core Group διαφημίζει τα προϊόντα και δεν φέρει καμία ευθύνη για την διαδικασία πωλήσεων.

Πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τυχόν φόρους και άλλα έξοδα (π.χ. έξοδα αποστολής) ορίζονται μεταξύ του πελάτη και του παραγωγού.

2. Πολιτική Αποστολών και Παράδοσης

Τρόποι και μέθοδοι αποστολής, χρόνοι παράδοσης και γεωγραφική κάλυψη, πολιτική για καθυστερήσεις ή ζημιές κατά τη μεταφορά ορίζονται μεταξύ του πελάτη και του παραγωγού.

3. Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών

Όροι για την επιστροφή ή αλλαγή προϊόντων, διάστημα στο οποίο επιτρέπεται η επιστροφή, πληροφορίες για τα έξοδα επιστροφής και διαδικασία αποστολής του προϊόντος ορίζονται μεταξύ του πελάτη και του παραγωγού.

4. Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Προϋποθέσεις για την επιστροφή χρημάτων, χρόνος διεκπεραίωσης των επιστροφών χρημάτων, ενημέρωση για τον τρόπο επιστροφής (π.χ. πίστωση σε λογαριασμό, επιστροφή μέσω αρχικής μεθόδου πληρωμής) ορίζονται μεταξύ του πελάτη και του παραγωγού.

5. Πολιτική Ακύρωσης Παραγγελιών

Όροι για την ακύρωση μιας παραγγελίας πριν ή μετά την αποστολή, πώς ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του, τυχόν επιβαρύνσεις για την ακύρωση ορίζονται μεταξύ του πελάτη και του παραγωγού.

6. Πολιτική Εγγύησης και Υποστήριξης

Όροι εγγύησης για προϊόντα ή υπηρεσίες, διαδικασία για την υποβολή αιτήματος εγγύησης, πληροφορίες για την τεχνική υποστήριξη και τα μέσα επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών ορίζονται μεταξύ του πελάτη και του παραγωγού.

8. Αλλαγές στην Πολιτική Πωλήσεων

Δικαίωμα αλλαγής της πολιτικής πωλήσεων, τρόπος ενημέρωσης των πελατών για τυχόν αλλαγές ορίζονται μεταξύ του πελάτη και του παραγωγού.

9. Επικοινωνία

Greek Hub Core Group

Τηλ.: 6947 847 969

Email: info@coregroup.gr

10. Νομικές ευθύνες

Η Greek Hub Core Group δεν φέρει καμία ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων, για την προέλευση των προϊόντων, για τις οικονομικές απαιτήσεις των παραγωγών, για τις διαδικασίες πληρωμής και αποστολής προϊόντων.

Η Greek Hub Core Group παρέχει μόνο την υπηρεσία διαφήμισης των προϊόντων και των παραγωγών.

Επίσης δεν φέρει καμία ευθύνη αποζημιώσεων για οποιαδήποτε περίπτωση κατά την οποία η ηλεκτρονική σελίδα απενεργοποιηθεί από υπαιτιότητα τρίτων.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)